Vil du gerne i gang med WordPress?
Der er ingen undskyldning for ikke at vælge et af verdens mest brugte CM system. WordPress har ca. 50,000,000 brugere på verdensplan, og dette tal stiger hver eneste dag. 50,000,000 mennesker tager ikke fejl, når de vælger WordPress som løsning til deres nye hjemmeside.

Jeg vil på denne blog dele al min WordPress viden med Jer. Det er ganske gratis, og I er selvfølgelig velkommen til at kommentere og skrive til mig. Det er ikke så svært at komme i gang med WordPress, faktisk så tager selve WordPress installationen ikke mere end 5 minutter. Hvordan du installerer WordPress kan du finde på YouTube – se evt. denne video. Ikke flere undskyldninger, nu skal vi i gang med WordPress!

Det er primært de basale ting i WordPress som jeg vil lægge vægt på i starten af denne guide. Herunder er nogle links til forskellige artikler som jeg har skrevet, som guider dig igennem WordPress mest basale funktioner (lave en side, skrive et indlæg, indsætte et billede osv.). Klik på den artikel du vil læse (den åbner en ny fane):

WordPress – Begynderartikler:

WordPress – Øvede brugere:

WordPress – Avancerede brugere:

Hold øje med denne side, for jeg vil løbende tilføje artikler (ikke kun begynderartikler, men også mere avancerede).
Se denne side som en samling af en masse brugbare artikler for dig der gerne vil lære at bruge WordPress.