Står du og mangler hjælp til WordPress?
Så er du kommet til det helt rette sted! Jeg ved nemlig en del om WordPress, og jeg sidder klar til at hjælpe dig med hvad som helst.

WordPress kan være svært for nye bruger, men jo mere man bruger det desto nemmere bliver det (det er vidst logik for burhøns?). Jeg har arbejdet med WordPress i en del år nu, og jeg holder mig hele tiden opdateret med de nye features der engang imellem kommer. Selvom jeg har arbejdet med systemet i mange år, er der stadigvæk en masse jeg kan lære – utroligt nok…

Er alt det her gratis?

Ja! Det er 100% gratis at skrive en mail til mig.hjaelp_til_wordpress
Bare sørg for at være så præcis som overhovedet mulig. Jeg har nemlig ikke en jordisk chance for at hjælpe dig, hvis du f.eks. bare skriver: “Hej Aris! Min hjemmeside virker ikke… Den kører på WordPress – hvad er der galt?”… For det første, så aaaaaaner jeg ikke noget om hvilken side du snakker om – så send gerne lige et link, det gør det meget nemmere for mig, at danne mig et overblik over problemet. For det andet, fortæl lidt om hvad du har gjort, siden den ikke virker. Okay, det lyder måske lidt dumt, men prøv at fortælle hvad du har gjort siden den virkede sidst… Altså, har du installeret et plugin? Har du pillet i koden? – altså så mange detaljer du nu kan komme i tanke om…

Skal jeg så bare sende dig en laang mail?

Tja, det må du da gerne. Eller endnu bedre, du kan jo bare udfylde formularen herunder.
Den kommer direkte i min indbakke, og så kan jeg se emnet på problemet også. Hvis du alligevel føler for at sende mig en mail, så kan jeg kontaktes på aris@in10se.dk.

Få hjælp til WordPress

Udfyld formularen herunder så præcist som du nu kan.
Er der noget du er i tvivl om, så skriv det i “problemfeltet”. Men alle felter skal udfyldes – så må du prøve så godt du nu kan..