Comment Reminder – WordPress Plugin (Opdateret)

Så har jeg endelig færdiggjort mit nye WordPress Plugin – “Comment Reminder”.
Herunder er der lidt info om mit nyeste WordPress Plugin, som ovenikøbet er på dansk (og selvfølgelig også på engelsk).

Hvad er Comment Reminder?

WordPress Comment Reminder er mit nye WordPress plugin, som hjælper dig med at huske de hjemmesider du har kommenteret på. I stedet for at bogmærke en masse hjemmesider, eller tilmelde dig “email opdatering” på hver enkel blog, så kan du i stedet indtaste hjemmesidens webadresse i Comment Reminder, og så popper den op på dit Admin Dashboard i WordPress. På den måde undgår du både eventuelle spam-mails og en kæmpe bogmærkeliste.

WordPress Comment Reminder er baseret på PHP og MySQL. Det vil sige, at al den data du indtaster, bliver gemt i din database. Så skulle du på et tidspunkt flytte din hjemmeside, og vil du gerne have alle links med igen, så kan du jo, som ellers, eksportere din database (nej, jeg mener ikke “eksporter” funktionen under “Værktøjer”, og dine links vil herefter automatisk følge med.

Hvordan virker det?

WordPress Comment Reminder består af 2 dele.
Den ene del er en admin del, og den anden del er en “dashboard widget”.

Admin del:
WordPress Comment Reminder har en admin del, hvor du kan tilføje, se og slette de hjemmesider du har lyst til. Admin delen finder du under “Indstillinger ->Comment Reminder”, og herefter er det ellers meget simpelt. For hver gang du tilføjer en hjemmeside, vil den nyeste tilføjelse selvfølgelig stå øverst. Det er kun fra admin delen, at du kan slette indtastede hjemmesider.

Dashboard Widget:
Som sagt, så er der også en dashboard widget. Denne widget finder du under “Skærmindstillinger” som er øverst i højre hjørne i din Administrator side. Når du klikker på “Skærmindstillinger”, så sæt flueben i “Comment Reminder DK – Hvor har jeg kommenteret?”, så vil de indtastede hjemmesider automatisk vises på dit Admin Dashboard. 

Hvordan installerer jeg Comment Reminder?

Du installerer mit plugin ligesom du installerer ethvert andet plugin.
Du uploader det enten via FTP, eller via “Plugins -> Tilføj Nyt”.

Når du har uploadet Comment Reminder, så skal du aktivere det som du plejer (klik på “Aktiver”)

Derefter er det bare at gå igang med at tilføje alle de hjemmesider du har lyst til! (Indstillinger -> Comment Reminder)

 

Dette plugin kan findes i en opdateret version her på siden!
Følg med i dette indlæg ->
Nyt WordPress Comment Reminder

 

Opdateringer:

Fra v. 0.0.0.1 Til v. 0.0.1: Jeg har tilføjet “Nonces” til alle URL’s og Database querys, så der ikke kan laves “indgreb” fra andre sider. Dette betyder større sikkerhed på din blog når du bruger Comment Reminder.

 

 

Vær med i debatten...

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight − one =