Vælg det perfekte WordPress Theme

Nye hjemmeside-ejere, og også de mere erfarne, bliver for det meste overrasket over udvalget af WordPress theme stil deres hjemmeside(r) som der er ude på internettet. Der er tusindvis af gratis og betalte themes, hvor den ene ser bedre ud end den næste man kigger på og så videre. Hvordan vælger man sit WordPress theme?
Jeg gør det nemt og har fundet nogle gode råd til dig i jagten på det perfekte tema til netop din WordPress website.

Gå efter det simple3f9dcea

Mange temaer kommer med mange muligheder for at ændre farver, komplekse layouts, flashende animationer og så videre. Ting du reelt ikke har behov for, ellers ville du ikke læse dette ;)
Kig i stedet efter et design som hjælper dig med dét din hjemmeside skal bruges til. Det skal selvfølgelig være pænt, uden at gå på kompromis med brugervenlighed eller hvor hurtig din side loader sig selv. Derfor skal temaet heller ikke være for kompliceret.
Hvis dit tema ikke hjælper dig med at få nye kunder, nye medlemmer eller subscribers til dit nyhedsbrev, så er det ikke det rigtige tema for dig!

Responsive WordPress themes er ikke altid optimale

Et større og større antal af besøgende kommer fra mobile enheder, og håndholdte apparater, og det kan vi som hjemmeside-ejere lige så godt begynde at optimere vores websites efter, for de er kommet for at blive!
Google viser fx. mobil-venlige hjemmesider øverst på deres søgeresultater, og det kan man lige så godt udnytte til en bedre placering.
De fleste WordPress temaer er allerede responsive fra start, dvs. de udvider eller trækker sig ind, afhængig af den skærm man læser sin side fra :) Smart!

Test din side til mobile enheder

Google har et smart værktøj som kan hjælpe dig med dette, jeg har for nemhedens skyld allerede fundet linket til dig her – klik her!
Bemærk dog at testen, i 98% af tilfældene, vil give nogle advarsler, uanset hvor godt temaer er programmet, kig efter de røde flag, så burde alt være i orden.

Browser kompatibilitet

Alle mennesker har deres meninger om browsere, og hvilken en de foretrækker, derfor skal dit wordpress tema også kunne bruges til dem alle, intet mindre kan gøre det!
Man kan rundt omkring finde test-sider, som kan vide hvor godt netop dit tema vil se ud i andre browsere, end den du selv bruger.

Hvilke plugins er vigtige?

Plugins til WordPress er som hjul til en bil!
Det er ikke motoren, men de er nu gode nok at have til sin bil. Plugins er brugerlavede add-ons som gør at du kan tilpasse dit WordPress theme og website endnu mere til dine egne behov. Der findes et utal af plugins og jeg har skrevet et tidligere indlæg om hvilke wordpress plugins som jeg føler er vigtige og nødvendige.

Vær med i debatten...

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − seven =