Hvordan installerer jeg andre WordPress temaer?

Når du har installeret din helt egen WordPress blog, så har du alle muligheder for at style den som du vil. Der er 10,000-vis af wordpress temaer rundt på nettet. Nogle er responsive, farverige og flotte mens andre skiller sig ud på en lidt mere….. speciel?…. måde. Men lige meget hvad, så er muligheden der.

Hvor finder jeg alle de her WordPress temaer?

Som sagt, så kan du finde dem ved bare at skrive “Free wordpress themes” på Google. Faktisk, så har jeg allerede skrevet det for dig – se bare her!

Men hvis ikke du gider at kigge hele nettet igennem, så kan du søge efter WordPress temaer når du er logget ind. Kan du ikke huske hvordan du logger ind på WordPress? Så kan du finde ud af det her. Nå, men lad mig nu vise dig hvordan du gør. Først skriver jeg det til dig, derefter viser jeg det i billeder. Altså, når du er logget ind, så skal du, i den venstre menu, klikke på følgende:

Udseende -> Temaer

Så kommer du ind på en side, som viser alle de temaer, som allerede er installeret af WordPress. Hvis du så kigger i toppen, så er der en knap der hedder “Tilføj nyt” – den skal du klikke på. Så er du kommet ind på en side, hvor du har mulighed for at søge. Derudover har du mulighed for at krydse af i en masse felter. Du kan enten selv søge efter temaer, som passer til dit behov, eller du kan, oven over søgefeltet, klikke på “Udvalgte” – så kommer de nyeste WordPress temaer frem.

Jeg har fundet et tema jeg kan li’ – hva’ så nu?

Når du har fundet dit “drømmetema”, så kan du se, at under billedet står der Installer nu” – den klikker du selvfølgelig på. WordPress henter nu aller filerne, pakker dem ud, og installerer dem for dig. Når temaet er installeret, har du mulighed for at klikke på: “Live forhåndsvisning”, “Aktiver” eller “Tilbage til tema-installeringen” – jeg plejer altid først at trykke på “Live forhåndsvisning”, bare lige for at se hvordan det ser ud på min side – og er jeg tilfreds, jamen så klikke jeg bare på “Aktiver” og så er temaet installeret på min WordPress hjemmeside.

Du lovede at vise det i billeder også..

 

 

Og sådan installerer du nye WordPress temaer på din blog.
God fornøjelse.

Vær med i debatten...

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − seven =