Hvordan laver jeg en ny side i WordPress?

Hvis du vil have en hjemmeside som ikke er en blog, eller som ikke har så meget dynamisk indhold, dvs. indhold som ikke opdateres eller ændres ofte, så er det en rigtig god idé at bygge sin hjemmeside med WordPress sider. Du kan selvfølgelig også kombinere indlæg og sider, som jeg gør på denne side – men du kan også sagtens vælge enten kun sider eller kun indlæg – det er helt op til dig.

Jeg vil i denne artikel vise Jer hvordan I opretter en ny side i WordPress – det er faktisk lige til. I artiklen “Hvordan skriver jeg en artikel/indlæg?” fokuserer vi på det punkt i værktøjslinjen der hedder “Indlæg” – men i denne artikel fokuserer vi på punktet “sider“. Når du trykker på sider, så kommer du ind på en side hvor du har overblik over alle dine sider, her kan du så vælge hvilken side du vil redigere osv. Læg mærke til, at der også her kommer en undermenu frem – den ser således ud:

hvordan-laver-jeg-en-n-side-i-wordpress

Som I kan se, så er her kun 2 punkter, og vi skal så fokusere på det punkt der hedder “Tilføj ny”. Når du har klikket på det punkt, kommer du ind på en side som ligner MEGET den side du får når du skal oprette et indlæg, bortset fra at du ikke skal skrive tags eller vælge kategorier her. Til gengæld har du andre ting at tage stilling til. I denne artikel skal du primært kun fokusere på den fane der hedder “Udgiv”, og lade de to andre stå som standard.

Når du har skrevet en overskrift, og skrevet den tekst du vil have på din side, så skal du bare udgive den, og så er den klar på din hjemmeside. Du kan lave meget med en side i WordPress – f.eks. så er der nogle folk som styler den helt, så den slet ikke ligner en WordPress side, mens andre bare lader den stå som den er, og præsenterer deres tekst på det layout man nu har valgt til sin hjemmeside. Personligt så vil jeg gerne selv style mine sider, så de er helt unikke, men jeg vil også gerne bevare den røde tråd igennem hele mit tema, og derfor er der også en del standard-elementer.

Har du spørgsmål, eller har du brug for at jeg skal uddybe noget, så skriv endelig en kommentar herunder, så skal jeg nok gøre mit bedste.

Kommentarer
  1. Pernille
    • Aris

Vær med i debatten...

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen − 2 =