Comment Reminder – Mit nye WordPress Plugin

Når man virkelig sidder og mangler en god idé til et plugin, kan man spørge sig selv – “Hvad har jeg brug for?” – Og nu fik jeg så en idé til hvad JEG egentlig godt kunne bruge!

Først udviklede jeg WordPress Sticky Notes, som “hjælper med at huske”.
Det er faktisk et dashboard widget, men som bruges som gule “Post It” seddler, som man kender fra f.eks. Windows. Et ganske brugbart plugin, som jeg tænkte kunne bruges til at holde styr på relevante links, eller bare relevante noter og idéer.

Forleden sad jeg så og kommenterede på nogle forskellige blogs rundt på nettet, og kom egentlig til at tænke på, at de ikke alle havde en “Tilmeld nye kommentarer via email” funktion, og det er da ret uheldigt, hvis jeg gerne vil følge med i debatten. Så i stedet for at bogmærke 100 blogs, så udviklede jeg et plugin, som ganske enkelt, på dit dashboard, linker til de blogs du kommenterer på, du skal blot selv indtaste URL og et Navn på bloggen (Du kan jo kalde den hvad du vil).

Her er det foreløbige resultat af mit WordPress Plugin – Dette er taget fra mit Dashboard:

Comment Reminder WordPress Plugin

Comment Reminder WordPress Plugin

Jeg har endnu ikke udgivet mit plugin, og forventer heller ikke at udgive det før vi kommer ind i det nye år, men jeg vil med garanti udgive en dansk version her på siden.
Har du forslag til mit nye plugin, så er du meget velkommen til at komme med forslag – jeg er åben overfor ALT! Jeg glæder mig allerede til at udgive det, så I kan bedømme det.

Kommentarer
  1. Jonathan Lindahl
    • Kucko

Vær med i debatten...

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + seven =