Anmeldelse af One.com

logo-one
Kategori: Webudbyder/Hosting
Oprettelse: 355,50 (med domæneafgift og moms)
Pris pr. måned: Fra 15,-
Antal domæner: 1 domæne
Sprog: Dansk
Backup: Ukendt
Oppetid: 99,99% (2009)
Website: One.com

Mine erfaringer med One.com:

Da jeg startede med at lave hjemmesider, var One.com min webudbyder.
Jeg købte mit domæne, og anede ikke hvordan jeg fik en hjemmeside på benene. Jeg kontaktede One.com’s support, og fik professionel hjælp med det samme. Jeg var ovenud tilfreds – for nu kørte det hele på skinner. Der gik så et års tid, hvor det egentlig gik meget fint – jeg havde dog oplevet et enkelt nedbrud, men tænkte at det var helt normalt. Som tiden gik, blev jeg mere og mere irriteret over One.com´s “små nedbrud”. Det var nærmest ugentligt – ikke mere end maks. 1 time ad gangen, men stadigvæk.

Da jeg fik installeret WordPress for første gang, tænkte jeg at nu måtte jeg lægge mere tid i min hjemmeside, da den nu skulle være større og bedre, end det jeg selv havde kodet fra bunden. I takt med at WordPress voksede, så voksede min frustration også. Nu begyndte det at gå galt, når jeg skulle opdatere mine plugins – jeg fik timeouts hele tiden. Jeg kontaktede supporten, hvor jeg spurgte om hvorfor disse blev ved med at komme – og jeg fik at vide, at jeg ikke bare kunne uploade ligeså meget jeg ville. Jeg tjekkede mit webhotel, og jeg havde ikke engang brugt 20% af min plads(!).

I nyere tid, har jeg været nødsaget til at arbejde med One.com i forbindelse med mine kunder.
Stadig uprofessionelt og dårligt! Jeg får STADIGVÆK timeouts, når jeg prøver at opdatere f.eks. WooCommerce – og ikke nok med det, den stopper opdateringen midt i det hele, så jeg SELV bliver nødt til at hente WooCommerce ned fra plugin repository, og derefter uploade det via FTP(!).

En anden ting jeg tit kommer ud for, når jeg arbejder med One.com er, at de websites der er hostet hos dem, oftest er langsomme. Især hvis de har et CMS der kører et webshop-modul. Igen en grund til frustration. Øv.

Min vurdering af One.com:

Jeg har helt klart ikke haft heldige oplevelser med denne webudbyder.
Supporten er ikke altid professionel (fik at vide at jeg skal slå caching fra, for at øge sitets hastighed?) – og derudover frustrerer det mig MEGET at jeg hele tiden skal tage højde for, om jeg kan opdatere mine plugins, uden at noget går tabt. Jeg vil ikke anbefale One.com til mine kunder – så er UnoEuro et KLART bedre valg!

☆☆